Mijo Barada lelkigyakorlatai

Beküldve: Aktuális

Kedves Testvérek!

Mellékelten küldöm a Mijo Barada gazdagréti  lelki napjához  meghívót

Aki nem ismeri őt, íme néhány sor róla:


Mijo Barada 59 éves, horvátországi négy gyermekes katolikus családapa és agrármérnök. Családjától, burgonya és mandarin ültetvényeitől fél évet van távol minden évben. A világban tart lelkigyakorlatokat Japántól Amerikáig . Magyarországra is egyre gyakrabban hívják. Mijo Barada megkapta szolgálatára a pápai áldást, 2012-ben megalapította az Ágoston renddel karöltve az " Isteni Szeretet misszionáriusai" közösséget , amely a missziós munkát segíti.
Kaposváron tartott  több éven keresztül 3 napos lelkigyakorlatokat Varga László püspök atya engedélyével.  Az idei magyar nyelvű tolmácsolással tartott lelkigyakorlatait is mellékelem.
Én is részt vettem 2 lelkigyakorlatán, amik gyökeres változást hoztak a hitemben. Ha változást , igazi csodatévő, élő hitet akartok, akkor itt a helyetek!
A gazdagréti lelki napra a lelkigyakorlat.hu oldalon lehet jelentkezni, ahol egyben látjátok, hogy hol van még ezen a nyáron 3 napos lelkigyakorlat vele. 
Az is jó, ha nálam jelzitek, hogy jönni szeretnétek, és majd én beregisztrállak titeket. Azért fontos, hogy jelezzétek a részvételi szándékot, mert a létszámhoz megfelelő mennyiségű papot próbálunk szerezni majd - a sok gyónás miatt szükséges ez.  Próbáljatok papokat is meghívni rá, ha lehetséges, mert nekik is nagyon nagy szükségük lenne az ezotéria , okkultizmus területén a  tisztán látásra.

Ami minden lelkigyakorlatán elhangzik - a hit 3 lépése:
-  elfogadom a helyzetet
-  hálát adok a helyzetért
-  Kérem Istent, hogy dicsőüljön meg a helyzetben

Feltárja azt, hogy a bűn mennyire visszafogja az életünket, és hogy mennyi betegség háttere.

A gazdagréti lelki nap fő témái:
- Saját, döbbenetes története, meghívása a szolgálatra
- Ezotéria, okkultizmus veszélyei
- A bűn, többek között az abortusz következményei az életünkben
- A hit három lépése

" Mijo a hit embere, mert olyankor ültetett fákat, amikor mások kivágták. A remény embere, mert több gyermeke is meghalhatott volna, s a felesége is tönkremehetett volna, ha nem tart ki az imában. A szereret embere, mert közelről egészen olyan az arca, mint egy mosolygós gyermeké , és ezt nem lehet tettetni. Próféta, aki itt és most közvetíti Isten szavát, s úgy tanít, mint akinek hatalma van.  Nagy imaharcos, aki erős fegyverzettel nekimegy az ellenség támaszpontjainak. A karizmák hiteles használója, és buzdít arra, hogy mi is használjuk azokat. Számomra ő követhető példa, mert a szentek kissé nagyok és távoliak, de őt láttuk " ( Ozsváth György , kaposvári szervező, családapa )
Hiteles, mert olyan megpróbáltatásokat élt meg, ami nem mindennapi, és a hite és imái mentették meg.

HA VAN IDŐTÖK, FELTÉTLENÜL GYERTEK EL, MERT MEGÚJUL AZ EGÉSZ HIT ÉLETETEK! A lelki napon kapható lesz az önéletrajzi könyve és az eddig magyarul tartott lelkigyakorlatok CD-i.

Szeretettel ölellek titeket:

Medgyesi Zsuzsi (06-30-9415307, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )

 

Mijo Barada egyéb lelkigyakorlatai

 

Nagykanizsa – 2019. augusztus 16-18. - Karizmák

Jelentkezés: Mijo Barada lelkigyakorlat - Nagykanizsa - 2019
 

 

Budapest Gazdagrét – 2019. augusztus 19.

Jelentkezés: Mijo Barada lelkinap - Budapest Gazdagrét - 2019. augusztus 19.

 

Gödöllő – 2019. augusztus 20-22. - Szentek

Jelentkezés Mijo Barada lelkigyakorlat - Gödöllő - 2019

 

Mezőberény - 2019. augusztus 23-25. - Isten irgalmassága

Jelentkezés Mijo Barada lelkigyakorlat - Mezőberény - 2019.

 

Budapest - Máriaremete - Szeretetláng Fesztivál

2019. augusztus 31.

http://szeretetlang.hu