Anna-réti misék 6 (A két üzenet egymással ellentétben áll. Ilyen módon zavarodottság keletkezik az engesztelők között. Az egyik üzenet tehát hamis)

Beküldve: Szent Anna-rét

Tisztelt  József atya!

Több éven át kezdetben havi, majd  heti rendszerességgel vettünk  részt a Szent Anna-réti szentmiséken. 2018 május 26-n  elhangzott egy, állítólag Égiektől származó üzenet,  miszerint az ott bemutatott miséket át kell helyzeni a Kútvölgyi kápolnába, mivel a gonosz hatalma és a negatív erők olyan mértékűek, hogy ott tovább nem ajánlatos az engesztelés. Felmerül a kérdés a tisztánlátás érdekében, hogy meghátrált volna az ÉG a gonosz erőkkel szemben? Netán nincs  elég hatalma a Mennyei Erőknek a gonosz cselvetéseivel szemben ...  ? A válasz, hogy a Szentmisék  és a Szentségimádások beszüntetésével a gonosz bizonyára nagyobb teret kap a céljai érvényesítésére. Emlékezzünk, hogy még nem olyan rég az hangzott el, hogy az országunk védelme a Szent-Anna réten bemutatott elsőszombati miséknek köszönhető. Az engesztelők erre az üzenetre  felbuzdulva heti rendszerességre változtatták a misék bemutatását . Az országunkra nehezedő külső nyomás most soha nem látott mértékű kezd lenni. Pont most hagyjuk  a gonosz  martalékává a Szent Anna-rétet ?

Az Engesztelők Lapján a témával kapcsolatban közzé lett téve egy másik  látnok által  kapott üzenet, amely szerint a Szent -Anna réten folytatni kell az engesztelést. (Ehhez még kozzá jött két másik látnoktól származó hasonló tartalmú üzenet. Lásd itt!)

A két üzenet  egymással ellentétben áll. Ilyen módon zavarodottság keletkezik az engesztelők között. Az egyik üzenet  tehát hamis. Kérjük, hogy legyen tisztázva , hogy  melyik látnok  tévedett, melyik közölt hamis állítást és gyakoroljon alázatot, és nyilvánosan vonja vissza, különben megoszlik az engesztelők tábora.