Anna-réti misék 11. (Nyugodtan feltételezhetjük, hogy a Fatimai Szűzanya vándor szobra igen nagy hatással járt, nagy kegyelmeket hintett el jelenlétével a réten)

Beküldve: Szent Anna-rét

Kedves Engesztelő Testvérek az Úrban!

A szomorúságot egyre jobban öröm váltja fel szívemben, mert érzékelni lehet, hogy a Szűzanya nem hagyja magára az Anna-rétet, jogos tulajdonát, ahol Édesanyja trónjának állnia kell.  

A meglévő helyzet, akár egy természeti katasztrófa utáni újjá éledést érzékeltet.

Szerintem nyugodtan feltételezhetjük, hogy a Fatimai Szűzanya vándor szobra, igen nagy hatással járt, nagy kegyelmeket hintett el jelenlétével a réten. Az  Anna-réten, a szobor körbevitelével sok könnyes szemet, fényképezést, és imára kulcsolt kezet láttam. Szintén hasonló híreket hallottam, hogy drága Égi Édesanyánk miközben jelenlétével meglátogatta a Szent Koronát, a parlamentet látogató turisták sírva borultak térdre, és Máriás énekek hangzottak el. Feltehetjük a kérdést, hogy a Szűzanya végtelen alázatával hány szívet, lelket nyitott meg az engesztelésre, és Anna-rét látogatására? Ezeket a meghívásokat nem ismerjük, de a békebontó gyors reagálásából leszűrhető, hogy nagy dolgok vannak folyamatban.

Miért lesz rögtön káosz, zavar a Szűzanya látogatása után? Miért kezd el hirtelen, az úgymond régebbi hiteles látnok rosszat érzékelni, és kijelenteni, hogy nem biztonságos tovább a misék folytatása? Nagy valószínűséggel a tisztánlátás vakságát valamiért ennek a látnoknak megengedte az Úr. Mindenki nézzen magába, hogy a múltba mit nem Isten akarta szerint cselekedett, gondolt és munkálkodott. Az viszont világosan látszik, hogy Isten egy új ajtót nyitott ki az engesztelők számára, bűnbánó tiszta lélekkel az elejétől kell ismét elindulnunk.