Anna-réti misék 15. (Két látnoktól származó üzenet)

Beküldve: Szent Anna-rét

Az első üzenet, illetve Teréziának a magánvéleménye itt olvasható.

 

Gyermekeim Szenteljétek fel újra az ott lévő kis kápolnát, beszennyezték a szent helyet!

Kezdődjék az építkezés, a misék tartassanak meg!

Aki a misék megszüntetését kérte, nemsokára leborulva kéri majd a megbocsátást.

Amint egykor, úgy most sem hisztek szavaimnak.

Bizonyságot kértek, de nem hisztek benne, csodatételt vártok, de vakok vagytok a látásra.

Hát nem látjátok körülöttetek a csapásokat, míg ti kegyelemben éltek?

Szeretetem kiárad e földre, de mint akkoriban, most sem segíthetek, ha kéréseimnek nem tesztek eleget.

Szenteljétek újra a földet, kezdődjék az építkezés!

Ha kérésem nem talál meghallgatásra, úgy közel a vész!

Az ország letiportatik, a sötétség elborítja, s mohó kezek szaggatják majd!

Beözönlik a megtévedt tömeg, a reménység sokakban elvész, s a hatalmaskodók harcában ide- oda sodródik majd!

Fénysugár, vezérlőcsillag a kápolna, ha felépül.

Üldöztetés lesz a részetek, ha engedtek a kényelmesebb út csábításának!

Terézia

 

 

Kedves engesztelő gyermekeim!

A világ a bábeli zűrzavar idejét éli. Sötét és zavaros világban éltek. A megpróbáltatásoktól félve inkább a könnyebb megoldást keresitek.  Nem akarjátok vállalni a szenvedéseket. Így sokszor a sátán kelepcéjébe estek. De a szenvedéseknek és a megpróbáltatásoknak nagy a jutalma. Ezek vállalása és felajánlása által nagyobb kegyelmekben részesültök.

Eltávolodni látlak benneteket engesztelő kápolnánktól. Miért teszitek? Édesanyám véres könnyeket hullat értetek, és Én is fájó szívvel szemlélem eltávolodásotokat. Miért nem váltok eggyé engesztelő szeretetemmel?  Mitől féltek? Minden áldást és kegyelmet megkaptok Atyámtól.

Ez a hely itt a Szent Anna-réten Édesanyám otthona. Még nem épült fel a régóta kért kápolna, de a ti engesztelésetek, kitartó imáitok által felépülhet, ha kitartotok esőben, szélben, hóviharban, melegben, hidegben, bármely nehéz megpróbáltatásban.

Gondoljatok arra, hogy mennyi időt és kegyelmet kaptatok! Országotok, keresztény környezetetek és kultúrátok már rég romokban heverhetne, és idegenek járhatnának-kelhetnének benne.  Amikor a Szent Anna-réten az engesztelők összejönnek, imádkoznak, és papjaim szentmiséket mutatnak be, megnyílik az ég, és a kegyelmek zápora hull Édesanyám országára. De a sátán nem alszik, résen van, tönkre akarja tenni Magyarországnak ezt a lelki középpontját. Ha sikerüln

e neki, akkor romokban fog heverni Édesanyám országa, és nehéz, keserű, szenvedő időszak következne számotokra.

Kedves engesztelő gyermekeim, és pap fiaim! Egy nagy hálónak van a középpontja itt a Szent Anna-réten.  Innen sok-sok fonál indul, amely behálózza egész Nagymagyarországot. Ennek a hálónak sok-sok csomópontja van, amely a különböző engesztelő helyeket, és közösségeket jelenti. Mindegyiknek más-más szerepe van és kegyelmi kiáradása. Az Anna-réti kápolna küldetése, hogy az itt felfakadó kegyelmi forrás egész Magyarországra szétáradjon, és tápláljon sok-sok szomjazó életet. A sátán most ezt a fő csomópontot és forrást támadja és akarja megsemmisíteni, amely rengeteg más engesztelő forrást táplál.

Ne hagyjátok el ezt a helyet! Bízzatok és tartsatok ki a megróbáltatásokban! Imádkozzatok Bíborosotokért, hogy minél előbb felépülhessen itt a Szűzanyának a hajléka!

Aki a témához szeretne hozzászólni, az az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre írjon.