Anna-réti misék 18. A párhuzamosan történő engesztelés (Kútvölgyi kápolna illetve Szent Anna-rét ) nem a megosztottságot jelentheti csak, hanem az egységet is, mert a célunk ugyanaz.

Beküldve: Szent Anna-rét

Kedves Testvérek!

A Szent Anna-réten kialakult helyzet jelenleg  látszólag váltságosnak tűnik. Vannak engesztelő testvérek, akik a Kútvölgyi kápolnában látják a további engesztelések helyszínét.

Ha azt vesszük alapul, hogy mások viszont  ragaszkodnak a Szent Anna-réthez, mert szív-ügyüknek tekintik, akkor ez tényleg  széthúzást, megosztottságot jelenthet. De ez nem így van, mert mindannyiunk célja egy és ugyanaz.

Az elmúlt júniusi elsőszombati szentmisén a Kútvölgyi kápolnában olyan embereket is láttam, akik egészségi és fizikai állapotuk miatt nem tudnak jönni a Szent  Anna-rétre. Adott esetben a Szent Anna-réti ottlét egészséges, fiatal embernek is   komoly  fizikai megpróbáltatást  jelent  néha az időjárás viszontagságai miatt. Emiatt  az engesztelések lehetősége a Kútvölgyi kápolnában rendkívül előnyös.

Mind emellett a Szent Anna-réten az engesztelés  NEM MARADHAT EL ismert tények miatt.

Ezeket figyelembe véve az engesztelést folytatni kell továbbra is a megszokott időben  minden szombaton 13 órától 15.30-ig imával, énekkel bízva  abban, hogy a szentmisék bemutatása  újra  visszatér az engesztelők, és az Égiek legnagyobb örömére.

A párhuzamosan  történő engesztelés   (Kútvölgyi kápolna  illetve  Szent Anna-rét ) nem a megosztottságot jelentheti csak, hanem  az egységet is, mert a célunk ugyanaz.

Áldja meg  az ÉG az elménket  és a szívünket, hogy  jó döntést hozzunk és adja meg a tisztánlátás  kegyelmét!