Próféciák, üzenetek

Írta: Engesztelők lapja admin. Beküldve: Uncategorised

„A Lelket ki ne oltsátok, a prófétai beszédet meg ne vessétek! Vizsgáljatok felül mindent, a jót tartsátok meg!” (1Tessz 5,19-21)

Honlapunkon olyan próféciák, üzenetek, égi közlések is szerepelnek, amelyeket a weblap gazdája megvizsgált és jónak, helyesnek, megtartásra valónak ítélt, és ezért az engesztelők figyelmébe ajánlja.

Hogy kitől (milyen emberi közvetítőtől) származik egy prófécia, üzenet, az kevésbé fontos (Sok „látnoktól” kifejezetten kérik az égiek, hogy maradjanak rejtekben, ne fedjék fel kilétüket). Még az égi közvetítő neve sem fontos. Isten minden angyalnak és üdvözült léleknek megbízást adhat, a Szentlélek bárkit használhat, hogy szóljon hozzánk, földi emberekhez. Csak ha a Szentháromság személyei, a Szűzanya, a Szentírásból ismert angyal, vagy valamelyik kanonizált szent nevezi meg magát az üzenet égi közvetítőjének, nevét akkor közöljük. A dátumokat viszont, ha rendelkezésre állnak,  megadjuk, hiszen az fontos lehet, hogy egy közlés, felhívás mikor hangzott el. A kiemelt közléseket, felhívásokat lásd az „Imaszánkékok” menüben!