Szűz Mária a Világ Győzelmes Királynője Engesztelő Leányai

Beküldve: Aktuális

A Szűz Mária a Világ Győzelmes Királynője Engesztelő Leányai közösség 2015. május elseje óta két házban telepedett le, és ezeken a helyeken igyekszünk megteremteni a megfelelő életfeltételeket egy kisebb létszámú szemlélődő női közösség számára. A nővérek alaphivatása az elrejtett, áldozatos, engesztelő imaélet.

A nővérek zöldségeskertet művelnek, gyümölcsössel - szőlővel foglalkoznak, kisebb óraszámban hitoktatást végeznek, és engesztelő imanapokat szerveznek. Mindez nem tudja fedezni a rendezvények, a házak felújításának és fenntartásának költségeit. Kérjük a hívek támogatását ahhoz, hogy a közösség vissza tudjon térni a szabály által előírt zárt, klauzúrás életmódhoz, amelynek előírásai szerint a nővérek nem vállalhatnak munkát a világ forgatagában. Megélhetési gondok miatt, a közösség több tagja be se tudott még költözni a közösségi házakba. Egyelőre keressük az olyan munkalehetőségeket, amelyek egy kolostor falain belül is végezhetőek.

A közösség működését támogathatják az alábbi bankszámlaszámon:

ACA- alapítvány 10400322-50526748-81511018

 

Kérjük, hogy írják be a közleménybe, hogy a támogatást a Szűz Mária a Világ Győzelmes Királynője Engesztelő Leányai közösség számára szánták.

Címünk: Bercel, 2687 Tabán út 43.

                Nemesbük, 8371 Petőfi út 3.

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: 20) 292 6436

Szeretettel várjuk az engesztelőket a közösség által szervezett legközelebbi imanapra, amely 2019 április 16.-án délelőtt 10 órakor kezdődik Nemesbükön, a plébánián.