• A programra hál' Istennek sokan jelentkeztek. Így nem férünk be a Kármelita Rendház kápolnájába. A keddi program ezért (este 8 óráig) a központban található  Szent Márton plébánia templomban lesz, amely a Kossuth Lajos és a Mátyás király utca sarkán áll. A bejárat a Mátyás király utca felől található. Melegen öltözzünk, vagy hozzunk magunkkal takarót, mert a templom hideg.
  • A programnak, Barnabás ideutaztatásának vannak költségei. Külön gyűjtést rendezünk helyben Barnabás és az ő nigériai művének a támogatására, és ennek a programnak a költségeire. Szeretnénk őt  valami személyre szóló Magyarországgal kapcsolatos ajándékkal is megajándékozni, amely nem túl nagy kiterjedésű (belefér a repülős csomagjába, pl. valami Magyarországról, Natália nővérről vagy a Szeretetlángról szóló angol nyelvű könyvvel, hímzéssel, stb.). Ha valakinek van erre felajánlása, amit neki ajándkékozhatunk közösségünk nevében, kérjük, előre jelezze a megadott elérhetőségen Forgó Andreának!
  • Aki még nem jelezte a kereszt és a skapuláré igényét, 1-2 napon belül tegye meg. (Mindkettő csak azokat illeti, akik már elvégezték az odaszentelődést, vagy most fogják.)
  • Imádsággal is készüljünk erre a lelki programra. Naponta imádkozzuk el a felajánló imát, vagy a könyv borítóján is ott lévő imát!
  • Ó legdrágább Vér, mely a mi Urunk Jézus Krisztus Szent Fejéből, az Isteni Bölcsesség Templomából, az Isteni Tudás Tabernákulumából, Égnek és Földnek Napsugarából árad, födj be minket és az egész világot! Ámen