A hívő közösség adományaiból felépült Anna-réti kápolna ünnepélyes megáldására az eredetileg kiadott időpontban, 2023. december 8-án, a Szeplőtelen Fogantatás ünnepén kerül sor. Az eseménnyel kapcsolatban ugyanakkor felhívjuk minden érdeklődő figyelmét, hogy a nagy havazás rendkívüli mértékben megnehezíti az Anna-réti kápolna megközelíthetőségét. Jelenleg 50 cm hó takarja a környéket, amelyben a közel 1 km-es, csak gyalog megtehető táv nem mindenki számára teljesíthető. Ezért nyomatékosan arra kérünk minden idős, mozgásában akár kis mértékben is korlátozott embert, hogy saját biztonsága érdekében mondjon le az eseményen való személyes részvételről.

Természetesen minden érdeklődőt szeretettel várunk a kápolna megáldásán, de mindenki saját felelősségére vállalja a megjelenést.

A nagy mennyiségű hó, az olykor meredek terep és a csúszásveszély miatt az eseményen az időjárásnak megfelelő meleg ruházat és lábbeli használata ajánlott.

Mindazok, akik nem tudnak jelen lenni az eseményen, a Hegyvidék Tv, illetve a Hegyvidéki Önkormányzat felületein már péntek délután felvételről teljes egészében megnézhetik a kápolna megáldását.

Tisztelettel:

Mayer-Makaró Boglárka

Budapest Főváros XII. ker. Hegyvidéki Önkormányzat

1126 Budapest, Böszörményi út 23-25.

Tel.: +36 1 224 5900/5329 m.

Fax: +36 1 356 5846

www.hegyvidek.hu

www.facebook.com/Hegyvidek