Francesco Bamonte atya Róma hivatalos ördögűzője, jelenleg az Ördögűzők Nemzetközi Szövetségének elnöke, több értékes könyv szerzője (a könyves pulton volt kapható a “Szűz Mária harca a gonosszal az ördögűzések alatt”), és Európa szerte megbecsült előadó.
Ne féljetek, kamaszoknak is emészthető módon beszél, csak három konkrét esetet mond el. Viszont nagyon alaposan magyarázza az egész témát, sok félremagyarázást tesz helyre. Az előadás első felében a Sátán témakörről,  másodikban az ellene való harcról beszél. Arról, hogy mi felé haladunk. Nagyon egyezett nekem a “Az apokalipszis árnyékában” c. regény alapgondolatával, ami szintén kapható a könyves pulton. Az előadás korrekt, pontos, minden félrehajtástól mentes. Személye hiteles, alázatos, de nagyon határozott. Mosolygós, de nem lennék az ördög helyében, ha kezébe veszi a dolgot… 🙂 Nos – ha kereszténynek vallod magad, akkor ébredj fel, figyelj rá, és ne söpörd le az asztalról a témát!
Olaj Anett tanúságtételének meghallgatását kötelezővé tenném minden fiatal számára. Szülők, szánjatok rá időt, és EGYÜTT hallgassátok meg. Hitoktatók, hallgattassátok meg a fiatalokkal.
Dr. Csókay Andrást nem kell bemutatni – mindenképpen hallgassátok meg.
Bocsa József piarista atya is nagyon a helyén van, sok fontos dolgot mond a helyes istenkapcsolatról.
Az én mottóm:
ÉBRESZTŐ! – Ki a fejeket a homokból! Istennek rátok van szüksége!
 
Dr.Csókay András tanúságtétel.mp3
47′

Francesco Bamonte előadás.mp3
2h

“Boldogok a tiszta szívűek, mert meglátják az Istent.”