Október 2-án lesz a népszavazás. Ennek kimenetele, eredményessége szoros kapcsolatban van Magyarország engesztelő hivatásával és Európa jövőjével.

Kezdjünk ezért kilencedet!

És menjünk is el szavazni!

Szavazzunk nemmel!

És biztassunk erre másokat is. De legalább arra, hogy menjenek el minkdenképpen szavazni, hogy érvényes lehessen a népszavazás.

A Szűzanya kérte már korábban tőlünk, hogy tartsunk kilencedet Európa és a kereszténység megmentéséért:

Idézzük most emlékezetünkbe a Szűzanyának ezt a kérését, hiszen nemcsak Magyarország, hanem egész Európa és a kereszténység léte forog kockán!

Ha szeptember 23-án kezdjük a kilencedet, az október elsején ér véget.

Mit imádkozzunk?

A Szűzanya a Rózsafüzért és a Magnificat imádkozását kérte. A Szűzanya hálaénekét mindenképpen imádkozzuk el. A rózsafüzérből annyit, amennyit állapotbeli kötelességeink engednek, de legalább naponta egy tizedet.

Idézzük emlékezetünkbe a Szűzanya szavait!

Kicsinyeim, ne féljetek! Fegyvert adok a kezetekbe: a szeretetetet, a rózsafűzért, és a Magnificatot! Édeseim, amikor a Magnificatot nagy szeretettel, elmélkedve imádkozzátok, a Sátán remegve és félve eloldalog. Ezzel teljesen meg tudjátok kötözni, és olyan lesz, mint egy bábu. Esedezve kérem, IMÁDKOZZATOK, IMÁDKOZZATOK, böjtöljetek, és tiszta szívvel vegyétek magatokhoz az Oltáriszentséget! A rózsafűzért és a Magnificatot kilenc egymást követő napon imádkozzátok velem. Ígérem, nagy hasznára lesz ez a keresztény világnak, mert meghozza a változást. Ne féljetek, tartsatok ki az engesztelésben! A Szentháromság trónja elé viszem kéréseiteket.

Köszönöm, hogy hallgattok hívásomra. Gyermekeim, nagyon szeretlek benneteket.

Megáldalak titeket az Atya akaratából, a Fiú szeretetével és a Szentlélek erejével.

És fohászkodjunk őrangyalainkhoz és Magyarország őrangyalához is, hiszen a szavazás napja éppen az őrzőangyalok ünnepe lesz, hogy küldjék el védenceiket szavazni.

A Magyarország őrangyalához szóló ima itt található