1998-ban alakult az  imacsoportunk  egy SZENTLÉLEK SZEMINÁRIUM elvégzése után. A pestszentlőrinci Szent István Király Plébánián szalézi atyák által megismertetett „TÖBBLET ENGESZTELŐ IMAÓRA” füzetből imádkoztuk minden kedden a  – Mindszenty bíboros atya által hitelesített – Natália nővérnek Jézus és a Szűzanya által kértek alapján összeállított imádságait édes Hazánkért, ill. a füzetben megadott engesztelő imaszándékokra.

2009-ben az imacsoportunk átalakult ill. kibővült szándékaiban és kiegészült a SZERETLÁNG imafüzetben található imádságokkal. Rendszeresen imádkozunk papjainkért, új papi és szerzetesi hivatásokért, a Szentatyáért, MINDSZENTY JÓZSEF bíboros boldoggá avatásáért, a betegekért és haldoklókért (egyikünk kamiliánus), a bűnösök megtéréséért.

10 éve imádkozunk  az anyaméhben megfogant magzatokért és szüleikért –attól kezdve,hogy megkapjuk a babát váró szülők keresztnevét, egészen a baba megszületéséig.

Imádságaink alapja a 2. fatimai fohász:

„ Ó,Jézusom,irántad való szeretetből, a bűnösök megtéréséért,a Szentatyáért és mindazoknak a megbántásoknak ENGESZTELÉSÉRE, AMELYEKET SZŰZ MÁRIA SZEPLŐTELEN SZÍVE ELLEN ELKÖVETNEK.”